Vodafone Romania, al doilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, a recrutat doi noi manageri in departamentul de marketing, acestia urmand sa se ocupe de brand si experienta utilizatorului, respectiv de marketing online.
Astfel, francezul Richard Ihuel, noul director de brand si customer experience va fi responsabil de toate activitatile de advertising, achizitie media, evenimente, precum si de dezvoltarea si consolidarea brandului operatorului. De asemenea, va gestiona felul in care interactioneaza
utilizatorii cu brandul Vodafone, in toate punctele de contact, de exemplu, in magazine sau call center.

Managerul are o experienta de peste 20 de ani, in comunicarea de brand si consultanta e-business. Ultima functie detinuta inainte de a fi recrutat
de Vodafone a fost in cadrul agentiei Euro RSCG, unde din 2008 si pana in prezent a fost director de dezvoltare a businessului in zona europeana, iar din 2002 director executiv in regiunea Europei de Est. Anterior a mai lucrat in cadrul agentiilor IconmediaLab, McCann-Erickson,Saatchi & Saatchi Advertising si pentru grupul de comunicare Lowe.

Acesta a absolvit masteratul in Afaceri Internationale al Scolii Superioare de Comert International din Paris (Ecole Supérieure de Commerce
International-ESCI) si a absolvit cursurile universitare ale Columbia Business School.

Pe de alta parte, din pozitia de director de marketing online, Laura Barbu se va ocupa de definirea si executarea strategiei online a companiei, de cresterea volumului de vanzari online si a portofoliului de servicii de mobile advertising, precum si de cresterea adoptiei serviciilor de asistenta online de catre clientii operatorului.

“Mediul online este o zona strategica pentru toti profesionistii din marketing, cu atat mai mult pentru industria telecom", a afirmat Laura Barbu.

Anterior, managerul a lucrat timp de cinci ani si jumatate pentru Pepsico International, perioada in care a fost brand manager, group brand manager si director de marketing. In acest timp s-a ocupat de branduri precum Lay’s, Cheetos si Star.

Anterior, Laura Barbu a mai lucrat pentru Sarantis Group Romania si Elvila.

Ea a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti si are un MBA de la Universitatea Sheffield din Marea Britanie.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri