Compania Softelligence, furnizor de solutii e-Business si CRM integrate cu sisteme ERP complexe, estimeaza venituri totale de 1 mil. euro pe anul in curs, anterior managementul companiei mizand pe afaceri mai mici, de 800.000 euro.
Compania si-a revizuit estimarile ca urmare a primului trimestru cand veniturile totale au crescut cu mai mult de 120% fata de aceeasi perioada a lui 2010.

„In conformitate cu obiectivele stabilite la inceput de an, versiunea 2.0 a suitei OMNi e-Business a fost foarte bine primita mai ales in industria de servicii financiar-bancare si non-bancare, asigurari, distributie si retail, astfel incat a generat venituri mai mari decat asteptarile initiale. Conform semnalelor din piata, estimam cresteri semnificative in zona e-Business si in urmatorii doi ani”, spune Teodor Blidarus, managing partner Softelligence.

Din totalul veniturilor, 80-85% sunt generate de proiecte implementate de catre Softelligence la companii romanesti, iar 15-20% din cifra de afaceri o reprezinta exportul de software, prin reteaua de parteneri externi. OMNi e-Business (inclusiv CRM) genereaza aproximativ 70% din vanzarile companiei, restul veniturilor fiind asigurate de linia de business ELITE, ce inglobeaza servicii de consultanta si high-end outsourcing.

„Estimam ca veniturile din consultanta se vor dubla in a doua parte a acestui an, fata de primul semestru, prin atragerea unor clienti de prim rang din industriile financiar-bancare si de telecomunicatii”, mai spune Teodor Blidarus.

Echipa Softelligence este formata in prezent din aproximativ 40 de angajati, iar pana la finalul acestui an vor mai fi deschise inca 5 posturi in domeniile consultanta, project management, dezvoltare software si analiza de business.

Exista posibilitatea de a merge dincolo de aceste cifre, trebuie doar sa gasim un echilibru intre cresterea echipei, calitatea serviciilor oferite clientilor si cashflow”, completeaza oficialul companiei.

Recent, Softelligence a deschis un nou departament de suport tehnic dedicat clientilor OMNi e-Business, bine „garnisit” cu specialisti cu experienta in tehnologii web, CRM si integrarea de sisteme informatice complexe, „exact cele 3 elemente mai importante in proiectele pe care le derulam cu clientii nostri”, subliniaza Teodor Blidarus.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri