Compania IT Asus a epuizat rapid stocul initial de 100 de laptop-uri Lamborghini VX7, lansate saptamana aceasta, valoarea totala a vanzarilor companiei din acest model ridicandu-se la 900.000 lei, conform oficialilor companiei.
„Asteptam sa mai primim si stocul doi, cel mai probabil peste cateva saptamani. Speram sa fie mai mare de 100 de bucati, cererea este ridicata, avem deja precomenzi”, spune Liviu Marica, director marketing Asus Romania, pentru wall-street.ro.

Pretul unui laptop Asus Lamborghini VX7 se ridica la 9.000 de lei.

Computerul are 16 Gb RAM DDR3, procesor Intel Core i7-2630QM un hard disk Seagate Momentus XT Hybrid de 500GB si placa video pentru gaming Nvidia GeForce GTX 460M.

Oficialul Asus a subliniat ca studiile IDC au plasat compania pe primul loc pe segmentul laptop-urilor, in Romania, neoferind insa date exacte. „Vanzarile de netbook-uri sunt, intr-adevar, afectaate de avansul tabletelor PC, insa laptop-urile se vand foarte bine, in continuare”, a mai spus Marica.

Principalii concurenti ai Asus pe segmentul de laptop-uri sunt Acer, Sony Vaio, HP, Dell sau Fujitsu-Siemens.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri