Romanian Business Consult (RBC), furnizor de solutii IT pentru segmentul de retail, estimeaza ca va incheia acest an cu afaceri de 16 milioane de euro, in crestere cu 15% fata de 2010, a anuntat compania, conform Mediafax.
"De la infiintare si pana astazi am crescut an de an cifra de afaceri si vom creste si in acest an. In acest moment suntem principalul partener pentru solutii IT integrate pentru piata de retail, cu o cota de piata de peste 50%", a declarat directorul general al RBC, Marius Andrei Bojita.

RBC si-a inceput activitatea in anul 1991 si este controlata de Marius Andrei Bojita - 48,98% si Export Consult Handelsgesellschaft MBH (Austria) - 51,02%.

In ceea ce priveste piata de solutii IT pentru industria alimentara, Bojita a afirmat ca RBC livreaza solutii integrate, de la receptia marfurilor, continuand cu intregul lant de productie si intregul lant logistic si pana la distributie si chiar vanzare prin intermediul segmentului de retail.

De la infiintare, RBC a vandut peste 30.000 de echipamente catre clienti din piata de retail, a sustinut deschiderea a peste 1.000 de magazine, dintre care 700 parte a unor mari retele internationale, precum si peste 300 de magazine nationale.

Referindu-se la strategia de viitor a companiei, Bojita a afirmat ca RBC va pastrarea pozitiei de lider pe piata solutiilor IT pentru retail si industria alimentara.

"De asemenea, ne pregatim ca, printr-o serie de solutii de top la nivel mondial, cum ar fi WMS (Warehouse Management System - sistemul de gestiune al depozitelor), Field Service si Field Sales Force Automation ( Servicii de teren si de Automatizare a Fortei de Vanzari), sa atacam si alte verticale industriale, precum vanzari si distributie, servicii, transporturi sau logistica", a spus seful RBC.

Potrivit datelor companiei, in ultimii doi ani, RBC a investit peste 1,5 milioane de euro in proiecte interne de modernizare (solutii SAP de gestiune a afacerii (ERP) si a relatiilor cu clientii (CRM)), un nou sediu, programe de pregatire si perfectionare a personalului si extinderea parcului auto.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri