Orange Romania, cel mai mare operator de telecomunicatii de pe piata locala, lanseaza un serviciu prin care studentii de la ASE isi pot afla notele de la examene prin SMS, imediat ce au fost afisate pe pagina personala. De asemenea, ei pot primi gratuit informatii despre noutatile din facultatea lor, cum ar fi modificarile de orar.
Pentru a afla aceste informatii, ei trebuie sa se inscrie in comunitatea ASE prin trimiterea numarului matricol prin SMS la numarul 273 de pe cartela Orange PrePay sau de pe abonamentul Orange, taxat cu tarif normal.

Numarul matricol este individual si poate fi gasit pe legitimatia de student sau pe pagina personala de pe site-ul ASE.

“Studentii reprezinta un public activ si foarte important pentru noi. Ei sunt in continua miscare, insa isi doresc sa fie tot timpul la curent cu ultimele stiri. Acesta este un proiect pilot pe care ne dorim sa il extindem in timp si in celelalte universitati din Romania” a declarat Florin Popa, director de vanzari si distributie in cadrul Orange Romania.

Serviciul a fost dezvoltat in parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii de pe piata locala cu circa 10,18 milioane de clienti in septembrie anul trecut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri