Cele doua companii isi unesc eforturile pentru a aduce impreuna solutiile de Business Intelligence si de analiza predictiva
MicroStrategy Inc., lider mondial in solutii Business Intelligence impreuna cu SPSS Inc., furnizorul software lider de piata global pentru solutii de analiza predictiva, au anuntat semnarea unui acord de alianta strategica. Ca parte a acestui acord, cele doua companii vor realiza programe de marketing in cooperare si vor dezvolta afaceri comune.
Combinand tehnologia avansata de Business Intelligence a MicroStrategy cu solutiile de inalta clasa in analitica predictiva ale SPSS, clientii vor putea optimiza modul in care folosesc informatia pentru a creste succesul afacerilor lor, si pentru a prevedea tendintele viitoare.

Prin intermediul PMML - Predictive Modeling Mark-up Language, clientii MicroStrategy si SPSS pot interpreta algoritmii SPSS de analiza predictiva avand la dispozitie unelte software MicroStrategy. Tehnologia SPSS este complet compatibila si armonizata cu serviciile oferite de MicroStrategy, ceea ce ofera clientilor oportunitatea de a face analiza predictiva folosind sursele de informatii si de a evalua investitiile tehnologice in tot cuprinsul companiei.

"Suntem deosebit de incantati de realizarea acestui acord cu MicroStrategy, mai ales pentru ca beneficiarii principali sunt clientii nostri" a declarat Jon Otterstatter, vicepresedintele executiv al SPSS. "Datorita acestei aliante, clientii MicroStrategy si SPSS au ocazia de a folosi la capacitate maxima tenologia ambelor companii, ceea va imbunatatii procesul decizional bazat pe date, pentru o gama larga de activitati operationale."

"Tehnologiile complementare ale SPSS si MicroStrategy ofera companiilor informatii cheie ce duc la cresterea performantei in afaceri si care ajuta in luarea deciziilor de viitor bazate pe analiza."considera Tom Villani, vicepresedinte pentru cooperare globala, al MicroStrategy." Cu toate ca MicroStrategy se concentreaza permanent pe furnizarea de tehnologie BI de cea mai inalta calitate, continuam totodata sa ne construim portofoliul de parteneri in tehnologie, asa cum este si SPSS, pentru a le oferi clientilor nostri resurse aditionale urmarind maximizarea valorii informatiei de afaceri pe care o detin. Suntem bucurosi sa adaugam SPSS listei noastre de parteneri ce ofera valoare adaugata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri