Nokia, unul dintre liderii modiali in telecomunicatii mobile, a lansat, ieri, in Romania, pachetul de terminale Nseries, consolidandu-si, astfel, rolul de lider in procesul de transformare a Internetului intr-un mediu mobil
Toate dispozitivele din gama Nseries ofera capabilitati superioare de captare foto si video, sunet de top si navigare rapida pe Internet. Mai mult, specialistii companiei estimeaza ca piata dispozitivelor convergente va atinge cifra de 100 milioane de unitati in 2006, urmand sa depaseasca 250 milioane de unitati in 2008. Conform studiilor realizate de compania Canalys, piata de profil a atins in anul precedent 53 milioane de unitati, Nokia detinand 54% din aceasta piata.

Nokia N93 este un dispozitiv mobil ideal pentru inregistrarea de "instantanee" video. Terminalul dispune de functii de inalta calitate pentru inregistrare si redare video, pentru telefonie si pentru comunicatii prin Internet. Camera foto de 3,2 megapixeli este dotata cu tehnologie optica Carl Zeiss si ofera captare video la calitate de nivel de DVD, adica 30 de cadre pe secunda, si zoom optic 3x cu stabilizare video. Mai mult, dispozitivul se poate conecta la televizor.

Al doilea terminal lansat de Nokia in Romania este N73, care este un computer multimedia de inalta performanta foto si care are integrate difuzoare stereo 3D. In plus fata de functiile standard ale produselor Nseries, terminalul cuprinde si o camera de 3,2 megapixeli, focalizare automata si suport pentru incarcarea imaginilor foto, pachet de functii ce ar putea concura cu succes orice camera digitala.
Cele doua terminale vor fi disponibile la distribuitorii autorizati din iulie 2006 la un pret de 550 euro fara taxe.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri