Samsung Galaxy S4, viitorul varf de gama al producatorului sud-coreean ar putea inregistra vanzari record, fiind estimate peste 100 de milioane de unitati comercializate, potrivit analistului Peter Misek din cadrul Jefferies & Company, citat de publicatia BGR.
Asteptarile pentru Galaxy S4 sunt foarte ridicate, fiind considerat de specialisti cel mai de temut candidat la titlul de smartphone-ul anului 2013, un dispozitiv despre care pana in acest moment se stie ca ar incorpora un procesor cu 8 nuclee, o placa video propulsata de un chipset ultra-performant, un display de 5 inch si memorie de 2GB.

Succesul Galaxy S4 ar putea veni in contextul in care generatiile anterioare ale Samsung din seria Galaxy s-au bucurat de un real succes in ultimul an, S2 inregistrand vanzari de 20 de milioane de unitati, iar S3 este de asteptat sa atinga si sa depaseasca pragul de 60 de milioane de unitati comercializate.

Pregatiri pentru lansarea de la jumatatea lunii martie


Potrivit celor mai noi informatii aparute in presa de specialitate, viitorul varf de gama al Samsung ar urma sa fie lansat pe piata la jumatatea lunii martie, intr-un eveniment care se va desfasura la New York.

Dupa indelungi speculatii legate de data de lansarea viitorului Galaxy S4, publicatia GSMArena.com scrie ca viitorul varf de gama al Samsung va fi lansat pe data de 14 martie.

Flacara Apple inca mocneste

Cunoscut in ultimii ani drept brandul despre care zvonurile circula cu cea mai mare rapiditate, Apple lucreaza la dezvoltarea viitorului iPhone, despre care nu se stie daca va fi un iPhone 5S sau un nou dispozitiv complet schimbat.

Nici despre o data de lansare nu se cunosc multe lucruri, insa Apple ar trebui sa invete din “greselile” din ultimii ani, cand sase luni intarziere fata de rivalii de la Samsung s-au dovedit aproape fatale in numarul total de dispozitive mobile vandute.

Lansari “cu greutate” la Mobile World Congress


Desi initial presa de peste ocean vorbea despre posibilitatea ca Samsung sa lanseze viitorul Galaxy S4 in cadrul evenimentului Mobile World Congress (MWC), cei mai importanti producatori de pe piata pregatesc artileria grea in cadrul evenimentului care se va desfasura in perioada 25-28 februarie la Barcelona.

Considerat a fi cel mai important targ dedicat echipamentelor mobile, editia din acest an pregateste o serie de noi lansari – Samsung, LG, HTC, Sony dar si companiile chinezesti Huawei si ZTE propunandu-si sa prezinte publicului larg viitorul in domeniul tehnologiei mobile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri