Cea mai mare problema pentru o companie este faptul ca sefii pun pea multe persoane in CC atunci cand trimit un e-mail, a afirmat Alexander Bard, sociolog specializat in internet, in cadrul unei conferinte organizate la Berlin de compania de call center CCC.
“Sefii pun prea multe persoane in Cc atunci cand trimit un e-mail. Asta este cea mai mare problema pentru o companie. Ar trebui sa se gandeasca cine trebuie neaparat sa le citeasca e-mailurile, sa nu mai puna oameni in CC doar din automatism. Este ineficient, oamenii pierd timpul, iar unii citesc aceste e-mailuri doar pentru ca se gandesc ca, daca sunt trimise de sef, trebuie sa le citeasca”, afirma Bard.

Alexander Bard este un filosof suedez care s-a specializat in analiza internetului si care a lansat mai multe carti pe aceasta tema, printre volumele traduse in limba romana numarandu-se Netocratia, scris in colaborare cu Jan Söderqvist.

Bard este, de asemenea, compozitor si producator muzical.




Sursa foto: https://twitter.com/Bardissimo/media/grid

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri