Cinci milioane de clienti, acesta este portofoliul cu care si-a inceput anul operatorul Orange Romania, potrivit unui comunicat remis ieri redactiei.

Compania motiveaza aceste rezultate prin "recunoasterea calitatii si performantelor produselor si serviciilor, cat si preocuparea Orange fata de dezvoltarea unei relatii pe termen lung. Provocarea este de a raspunde creativ si prompt cerintelor consumatorilor, fapt care s-a reflectat in dezvoltarea de noi tehnologii, precum si lansarea in permanenta de produse si servicii inovative. Directorul executiv al Orange Romania, Richard Moat, sustine ca "prin promovarea valorilor marcii Orange si incorporarea acestora in tot ceea ce dezvoltam, Orange a castigat loialitatea clientilor si a reusit sa raspunda intr-un mod proactiv necesitatilor de comunicare ale acestora.

Strategia noastra este de a oferi valoare clientilor si de a le simplifica viata prin produsele si serviciile noastre.

Pentru 2005 intentionam sa mentinem aceeasi performanta si sa ramanem prima optiune pentru cei care doresc sa foloseasca servicii de telecomunicatii mobile".

Cum si Connex detine un numar aproximativ egal de clienti, numarul total al romanilor care au un telefon mobil pare a fi sarit de etalonul de 10 milioane.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri