Mesajele instante si apelurile video sunt deja un mijloc important de comunicare in viata oamenilor, care ii tine conectati in permanenta si la curent cu toate noutatile primite de la cunoscuti. Ca urmare a parteneriatului cu Deutsche Telekom, Cosmote Romania a anuntat ca ofera clientilor sai, prin intermediul joyn, o aplicatie mobila de mesaje pentru chat (intre doua persoane sau in cadrul unui grup), schimb si distribuire de fisiere (video, audio, imagini, localizare, contacte) si apeluri video intre utilizatorii aplicatiei.

joyn, dezvoltata de compania de comunicatii cloud Jibe Mobile, este disponibila pentru toti clientii operatorului telecom, abonati sau utilizatori de cartela preplatita, si, promotional, acestia beneficiaza de trafic de date netarifat in aplicatie. Aplicatia este similara cu Whats App.

„Traim in epoca in care transmiterea mesajelor instant este o nevoie foarte importanta. Noutatile sunt impartasite imediat, oamenii arata prietenilor si familiei, in timp real, locurile speciale vizitate in timpul unei calatorii, surprind cele mai importante evenimente prin poze, filmari sau apeluri video”, a declarat Mathias Hanel, director executiv comercial - segmentul rezidential, Romtelecom si Cosmote.

In perioada promotionala, valabila intre 30 iunie si 15 iulie 2014, toti clientii Cosmote, noi si existenti, abonati sau utilizatori prepaid, ce utilizeaza un smartphone cu sistem de operare Android 2.3+ sau iOS 7.0+, au posibilitatea de a utiliza gratuit joyn. Traficul generat de aplicatie nu va consuma din cel inclus in planul tarifar sau extraoptiunea clientului si nici nu va genera costuri aditionale.

Principalii concurenti ai Cosmote sunt Orange, Vodafone, precum si RCS&RDS si UPC.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri