Continental Anvelope Timisoara a livrat anul trecut catre Ford aproape 600.000 de anvelope modelele ContiEcoContact 3, ContiPremiumContact 2 si ContiProContact pentru modelele Ford Fiesta, B-Max, Tourneo Courier si Tourneo Connect.

Ford a premiat Continental Anvelope Timisoara cu distinctia Q1. Auditurile realizate au vizat procesul de productie al anvelopelor si comportamentul lor in conditii variate de drum si condus, precum si alte criterii cheie pentru industria automotive, precum lantul de aprovizionare si logistica.

Pana la sfarsitul anului 2013, Continental a investit peste 830 de milioane de euro in activitatile din Romania. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate in Romania. Compania detine sapte unitati de productie si trei centre de cercetare si de dezvoltare in Timisoara, Sibiu, Carei, Nadab, Brasov si Iasi.

Continental este partener al unui joint-venture in Slatina si are un centru de distributie al anvelopelor pentru Europa de Est, in Sacalaz. Continental avea la finalul anului 2013 peste 13.000 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri