Orange Romania lanseaza Orange Money - un serviciu de transfer de bani si plati cu telefonul. Pot fi platite facturi de utilitati, reincarcate cartele sau transferati bani de pe telefonul mobil.

Aplicatia este disponibila gratuit in Google Play, activarea contului realizandu-se in magazinele Orange. Portofelul poate fi incarcat in numerar in magazinele partenere sau prin card, in aplicatia mobila sau pe site-ul www.orangemoney.ro.

„In contextul in care romanii folosesc smartphone-urile pentru a realiza din ce in ce mai multe operatiuni menite sa ii conecteze rapid si sigur la ceea ce este important pentru ei, credem ca serviciile financiare mobile reprezinta viitorul. Orange Money este o solutie care raspunde nevoii de a economisi timp si de a transfera bani in siguranta oriunde si oricand, prin folosirea a ceea ce devine unul din cele mai personale obiecte – telefonul mobil” a declarat Liudmila Climoc, Chief Executive Officer al Orange Romania

Pana pe 15 decembrie, clientii vor beneficia de transferuri gratuite intre conturile Orange Money si o serie de bonusuri in bani sau internet mobil, pentru folosirea serviciilor.

Gervais Pellissier, CEO adjunct al grupului si CEO pentru Europa la Orange, anunta recent lansarea acestui serviciu in Romania.

“In ceea ce priveste mobile banking-ul, vom lansa serviciul, treptat, peste tot. Incepem in Romania cu Mobile Money, Romania fiind una dintre putinele tari din Uniune unde mai este spatiul pentru servicii cash. Vrem sa fim printre primii care lanseaza servicii de mobile banking, intrucat Google Pay si Apple Pay vor veni si ei”, spunea top managerul Orange.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri