A sasea editie a iCEEfest, cel mai mare festival de internet si tehnologie din Romania, va avea loc pe 15 si 16 iunie si va reuni peste 100 de experti globali din industria online, digital si tech, care vor prezenta cele mai noi tendinte in domeniul care schimba radical majoriatea modelelor traditionale de business.

Nume importante, incepand cu gigantii globali Google si Facebook, vor prezenta pe cele 5 scene ale iCEE.fest viziunea lor legata de viitor.

Festivalul va acoperi anul acesta mai multe zone de interes, in tot atatea evenimente paralele: disruption (modele de business neconventionale), realitate virtuala si augumentata, digital health (cum tehnologia schimba sistemul traditional in medicina), digital content, e-commerce, ad tech (tehnologii pentru imbunatatirea campaniilor online), marcom (despre tendintele in marketing si comunicare), creativitate si startups.

In plus, anul acesta festivalul propune doua evenimente-satelit noi, dedicate caselor inteligente (smart homes) si tehnologiei care schimba modul traditional in care functioneaza bancile si sistemele de plata (fin tech).

Pe site-ul oficial se poate consulta lista actualizata de speakeri precum si detalii legate de principalele linii de continut din acest an, precum si care sunt companiile care vor prezenta, in detaliu.

Festivalul iCEE.fest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – este organizat de ThinkDigital Romania, cu sprijinul Orange. Sustinatori importanti mai sunt Carrefour, Volkswagen, XAXIS, BCR si Ernst&Young. International, festivalul e sustinut de IAB Europe si, in plan academic, de The University of Sheffield.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri