O industrie aparuta peste noapte din imaginatia unui singur om nu reuseste nici zece ani mai tarziu sa depaseasca momentul. Aproape toate smartphone-urile arata la fel, indeplinesc aceleasi functii, ruleaza aplicatii similare. Unde a disparut inovatia in numai zece ani?

Acum zece ani, toata lumea avea in buzunar un telefon mobil cu butoane, capabil sa realizeze apeluri si sa scrie mesaje compuse pe cele zece butoane disponibile. Steve Jobs s-a gandit ca ar fi posibil sa foloseasca un ecran tactil in loc de butoane. Despre iPhone au aparut primele zvonuri prin 2006, iar astfel principalii competitori au putut face telefoane touchscreen din 2007, odata cu primul iPhone. Inutil de spus ca unii au ras in hohote cand au auzit de touchscreen. Nici mie nu-mi venea sa cred ca voi renunta vreodata la Blackberry.

Citeste articolul integral pe Playtech.ro

Sursa foto: Playtech.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri