CG&GC va furniza servicii de implementare a solutiilor de securitate BitDefender, servicii de consultanta in securitate IT, suport tehnic si mentenanta clientilor si va efectua interventii la sediul acestora, a anuntat compania de solutii informatice.

In urma semnarii unui protocol de colaborare, CG&GC va asigura, pentru clientii corporate ai BitDefender, servicii de configurare si instalare a diverselor aplicatii de lucru, devirusare si auditare a retelor clientilor BitDefender, in vederea identificarii celor mai potrivite solutii antivirus, se arata intr-un comunicat de presa.

"Din prisma BitDefender, acest parteneriat reprezinta o valoare adaugata pentru utilizatorii produselor noastre. Acordul cu CG&GC era necesar, ca urmare a cresterii numarului de clienti BitDefender la nivel national", a declarat directorul regional al BitDefender, Oliviu Talianu.

BitDefender a rezolvat, in 2005, peste 320.000 de cereri adresate suportului tehnic. Cele mai solicitate metode de transmitere a solicitarilor a fost prin chat si e-mail (70%), dar s-au inregistrat si solicitari prin telefon, remote access (cu acces direct la calculatorul clientului) si on-site (la sediul clientului). Din studii independente reiese faptul ca serviciile si suportul tehnic sunt foarte importante in ceea ce priveste castigarea loialitatii unui client, acest aspect situandu-se pe locul 2 (cu un procent de 58%), dupa calitatea produsului.

BitDefender este o suita de peste 54 de solutii pentru satisfacerea nevoilor de securitate ale mediului IT actual, oferind administrarea eficienta a amenintarilor informatice pentru peste 41 de milioane de utilizatori individuali si din corporatii, din circa 180 de tari. BitDefender este divizia de securitate a datelor din cadrul grupului Softwin. BitDefender are reprezentante externe in Germania, Marea Britanie, Spania si SUA.

CG&GC IT SA ofera solutii integrate IT&C, activitatea sa acoperind intregul sector IT&C: echipamente hardware, solutii software pentru sectorul public si privat, servicii IT&C: consultanta service on site certificat de sapte producatori internationali, comunicatii, retelistica, securitate, training si formare profesionala in domeniu. Cifra de afaceri pentru anul 2006 a fost de 15,5 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri