Producatorul sud-coreean de televizoare cu ecran plat LG Philips a avut o pierdere trimestriala mai mica fata de estimarile analistilor, iar seful firmei spune ca aceasta vrea sa isi recupereze investitia in trimestrul acesta.

Analistii au spus ca al doilea producator de ecrane cu cristale lichide de mari dimensiuni din lume ar trebui sa devina profitabil in al treilea trimestru, deoarece va creste cererea pentru televizoare cu ecran plat in a doua parte a anului, din cauza apropierii sarbatorilor.

Directorul general al firmei Kwon Young-soo a spus ca industria va asista la o scadere a pretului televizoarelor si la scumpirea monitoarelor si a ecranelor pentru notebook in trimestrul al treilea. "E posibil sa ne recuperam investitia chiar si pe baza lunara undeva in trimestrul al doilea", a spus Kwon la o intalnire cu investitorii si a adaugat ca rezultatele companiei pentru trimestrul al treilea se vor imbunatati fata de cele ale trimestrului doi.

LG Philips a avut o pierdere neta de 169 miliarde woni sud-coreeni (181,3 milioane dolari) in trimestrul fiscal incheiat in martie, mai mica fata de estimarile medii ale Reuters. Anul trecut compania LG Philips a avut un profit de 47,5 miliarde woni sud-coreeni, iar in trimestrul fiscal anterior a avut o pierdere de 174 miliarde woni sud-coreeni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri