Google a achizitionat compania GrandCentral Communications, care ofera clientilor cu mai multe telefoane un numar unic de la care pot fi apelati
Serviciul companiei GrandCentral ofera utilizatorilor un numar telefonic central caruia i se pot asocia mai multe telefoane (de acasa, de la serviciu, telefoane mobile, etc). Utilizatorii pot alege redirectionarea apelurilor catre diverse telefoane, in functie de identitatea apelantului. De asemenea, utilizatorii pot transfera un apel telefonic de pe telefonul fix pe telefonul mobil chiar in timpul conversatiei, fara a o intrerupe.

Serviciul poate fi administrat de la distanta, prin intermediul paginii de internet a companiei. Utilizatorii pot asculta mesajele vocale direct din browser, pot bloca apelantii nedoriti permanent sau temporar, si pot inregistra online discutiile.

Tehnologia companiei GrandCentral se integreaza in eforturile Google de a oferi servicii care sa usureze schimbul de informatii si colaborarea intre oameni, au afirmat reprezentantii Google.

Compania GrandCentral, cu sediul in California, a fost fondata in 2005 de intreprinzatorul Craig Walker. inainte de GrandCentral, Walker a fondat compania Dialpad, pe care a vandut-o catre Yahoo, tehnologia Dialpad stand la baza functiilor de telefonie online din Yahoo Messenger.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri