Oracle a agreat achizitia companiei Bharosa un furnizor de software de top care ajuta la combaterea fraudelor si furturilor online.
Capabilitatile de prevenire a fraudelor in timp real, proprii softurilor Bharosa Tracker si Authenticator, vor fi adaugate solutiilor de logare pe web pe care le detine Oracle, web single sign-on si web-based authorization. Oracle va putea furniza astfel clientilor un management al accesului de ultima generatie. Autentificarea in conditii de securitate maxima si detectarea fraudelor sunt componente tot mai critice ale managementului identitatii.

"Oracle Identity Management se numara printre solutiile de top din industrie si noi planificam sa extindem cu rapiditate business-ul de managementul securitatii pentru a putea furniza clientilor nostri cele mai performante solutii de protejare a informatiilor", a declarat Hasan Rizvi, vicepresedinte Identity Management and Security Products, Oracle. "Credem ca impreuna Oracle si Bharosa pot furniza solutii complexe de managementul identitatii capabile sa detecteze fraudele in timp real".

Avand peste 25 de milioane de utilizatori, solutiile de securitate Bharosa combinate cu cele de la Oracle vor rezulta intr-o solutie diferentiata care va proteja investitiile prin extinderea si catre utilizatorii externi a solutiilor de autentificare interna pe web, cu ajutorul parolei unice Single Sign-On (SSO). Este o solutie extrem de sigura, care protejeaza utilizatorii de multele amenintari care uneori pot fi costisitoare.

"Companiile au nevoie de noi mecanisme care sa vina in completarea solutiilor de securitate existente, astfel incat sa se poata apara mai bine de riscurile interne si abuzul utilizatorilor privilegiati", a spus Jon Fisher, CEO-ul Bharosa.

Softurile Tracker si Authenticator de la Bharosa va continua sa existe si independent si vor putea fi integrate si cu Oracle Identity Management. Tranzactia este supusa conditiilor referitoare la achizitii si se estimeaza ca se va incheia in august 2007, pana in prezent nefiind dezvaluite detaliile financiare.

Oracle Identity Management este solutia de securitate pentru clienti si parteneri pentru prevenirea riscurilor in diverse medii. Oracle Identity Management a fost suita de produse de management al identitatii cu cea mai rapida crestere in 2006, conform veniturilor totale din software la nivel mondial. Familia de produse care pot fi utilizate impreuna sau individual include Oracle Identity Manager, Oracle Access Manager, Oracle Enterprise Single Sign-On Suite, Oracle Identity Federation, Oracle Virtual Directory, Oracle Internet Directory, Oracle Management Pack for Identity Management si Oracle Web Services Manager.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri