Sony va retrage de pe piata 350.000 de camere foto digitale marca Cybershot, pe motiv ca un element din metal de pe carcasa aparatului se poate desprinde si poate rani utilizatorul
"Adezivul folosit pentru stratul superior de pe carcasa nu este suficient de puternic, iar folia metalica desprinsa poate prezenta un pericol pentru utilizatori", a declarat purtatorul de cuvant al Sony, Ryoko Takagi. Acesta a precizat ca au fost primite circa 30 de reclamatii de la consumatori, printre ele numarandu-se si cazul unei persoane care s-a plans ca o bucata de metal i-a intrat sub unghie. Compania a anuntat ca va inlocui gratuit capacul de jos al aparatului, unde poate aparea problema.

Pana in prezent au fost vandute in Europa, Statele Unite si China circa 284.000 de aparate foto Cybershot din seria afectata. Acestora li se adauga alte 66.000 de aparate vandute in Japonia.

Modelul defect este aparatul Cybershot DSC-T5 cu numerele de serie curpinse intre 3500001 si 3574100. Modelul Cybershot DSC-T5 a fost lansat in 2005 si nu se mai afla in fabricatie, potrivit companiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri