LLP Bucharest, furnizor al solutiilor Microsoft Dynamics in Romania, a semnat un contract pentru achizitia diviziei Microsoft Dynamics din cadrul companiei estWest Informatique Roumanie (EWIR), dublandu-si astfel echipa de implementare pentru solutiile Dynamics NAV
"estWest este o organizatie cu o structura similara cu a noastra si utilizeaza o metodologie de implementare foarte apropriata de cea folosita de noi. Prin aceasta achizitie, ne vom dubla echipa de implementare pentru solutiile Dynamics NAV si ne vom extinde competentele pentru acest produs. Sectorul IT din Romania inregistreaza o crestere deosebita, grupul LLP fiind decis sa realizeze in continuare investitii importante in aceasta tara" a declarat presedintele LLP Group, Adam Bager.

estWest a fost primul integrator si furnizor pentru solutia Microsoft Dynamics NAV (anterior Navision) din Romania. Incepand din 1997, compania a implementat solutii bazate pe Microsoft Dynamics NAV‚ pentru importante companii din piata romaneasca.

In urma achizitiei diviziei estWest, compania LLP Bucharest va ajunge la 50 angajati. LLP Bucharest a inregistrat o crestere de 46% a cifrei de afaceri in primul semestru din 2007, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut si estimeaza afaceri de 2,4 milioane euro pentru anul acesta. In primele sase luni ale anului, LLP Bucharest a realizat aproximativ 80% din cifra de afaceri aferenta intreg anului 2006.

"LLP Bucharest a inregistrat o crestere organica de peste 50% in ultimii doi ani, devenind liderul pietei de solutii Microsoft Dynamics din Romania. LLP Bucharest si-a extins competentele pentru solutiile Microsoft Dynamics NAV, fiind de asemenea unicul partener care a dezvoltat competente si a realizat localizari pentru Microsoft Dynamics AX. Realizarea unei achizitii a fost, in mod logic, pasul urmator care am dorit sa-l realizam Asistam la prima consolidare produsa in ecosistemul de parteneri MBS si ma bucur ca LLP Bucharest a fost primul partener care realizeaza o achizitie in acest ecosistem" a adaugat directorul general LLP Bucharest, Robert Komartin.

Grupul LLP, infiintat in 1992 la Praga, furnizeaza servicii de consultanta si software companiilor locale si internationale din Centrul si Estul Europei si dincolo de aceasta regiune. In afara filialei din Bucuresti, grupul LLP are echipe de consultanta si implementare la Praga, Bratislava, Budapesta, Sofia si Zagreb. LLP Bucharest a realizat peste 100 de implementari de solutii ERP in Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri