Cosmote Romania si compania The Logistic Department, detinatoarea site-ului www.bilete.ro, au incheiat un parteneriat care permite utilizatorilor i-mode sa rezerve sau sa comande, direct de pe telefonul mobil, bilete la evenimente muzicale, culturale sau sportive, a anuntat operatorul.
Utilizatorii serviciului i-mode au la dispozitie, prin aceasta aplicatie, un meniu prin care selecteaza spectacolul la care doresc sa participe, numarul de bilete si zona in care sunt amplasate, avand totodata si posibilitatea de a alege intre mai multe modalitati de livrare si plata a biletelor comandate.

“Noul serviciu raspunde nevoilor utilizatorilor tineri, care au o viata sociala activa si care doresc o modalitate simpla si eficienta de a-si rezerva din timp, direct de pe telefonul mobil, biletele pentru concertele, evenimentele importante la care doresc sa participe”, a declarat seful departamentului dezvoltare servicii cu valoare adaugata al Cosmote Romania, Ciprian Negura.

Prin serviciul i-mode, utilizatorii Cosmote au acces la o varietate de informatii utile, precum stiri, prognoze meteo, horoscop, anunturi de angajare, date pentru calatorii si programul filmelor de cinema, sau pot descarca tonuri de apel si imagini de fundal pentru a-si personaliza telefoanele mobile. In plus, utilizatorii i-mode pot afla noutati din domeniul financiar, cele mai recente evolutii economice si pot face tranzactii bursiere, prin sectiunile dedicate.

De asemenea, aplicatiile i-mode includ posibilitatea de a primi si de a trimite e-mail-uri de pana la 4.000 de caractere, impreuna cu imagini, sunete si clipuri video atasate, catre alte terminale mobile compatibile i-mode sau adrese standard de e-mail. Alte functii includ posibilitatea de a accesa anunturi de mica publicitate, cumparaturi on-line si servicii bancare.

Cota de piata a operatorului estimata la sfarsitul lunii septembrie era de 13%, iar acoperirea retelei a crescut la 97% din populatie. In al treilea trimestru al anului, baza de clienti a crescut cu peste 600.000, dintre care 18% sunt abonati. Numarul total de clienti din primele noua luni a ajuns la 2,8 milioane, iar la sfarsitul lunii octombrie compania a depasit pragul de trei milioane de clienti.

Veniturile Cosmote Romania au crescut cu 296% in primele noua luni ale anului, pana la 105,2 milioane euro, iar compania estimeaza ca va inregistra profit net in 2009. Cosmote Romania a atras investitii de 132 milioane de euro in primele noua luni.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri