Orange Romania si Research In Motion (RIM) anunta lansarea smartphone-ului BlackBerry Curve 8320 cu suport Wi-Fi in Romania. BlackBerry Curve 8320 devine astfel cel mai nou produs din portofoliul de smartphone-uri BlackBerry oferit de Orange clientilor sai din Romania.
Modelul BlackBerry Curve 8320, prin design-ul sau elegant si combinatia de caracteristici, este solutia ideala atat pentru cei care doresc sa pastreze permanent legatura cu prietenii si familia, cat si pentru cei care petrec o zi incarcata la locul de munca. Disponibil intr-o versiune eleganta de culoare argintie, acesta este cel mai mic si mai usor telefon RIM cu design integral QWERTY.

Aparatul are o camera foto de doi megapixeli, un player pentru muzica si fisiere video, o mufa jack stereo de 3,5 mm pentru casti si un slot pentru carduri microSD pentru spatiu de stocare suplimentar. Orange Romania va oferi si un card microSD de 1GB pentru fiecare smarphone BlackBerry Curve 8320.

Cu posibilitatea de a se conecta prin intermediul unei retele celulare (EDGE/GPRS/GSM), modelul BlackBerry Curve 8320 include, de asemenea, cele mai populare functii disponibile pe terminalele BlackBerry, precum push-email, telefon, browser web, mesaje text, mesaje multimedia, mesagerie instant (IM), organizator si multe altele. Prin dispozitivul Wi-Fi incorporat, BlackBerry Curve 8320 ofera acces la o arie de acoperire mai larga prin retelele Wi-Fi, cu posibilitatea de a comuta, in mod imperceptibil, intre retelele Wi-Fi si GSM.

„Orange isi propune sa ofere o gama extinsa de terminale pentru a raspunde nevoilor diversificate ale clientilor sai, fie ca este vorba de capacitatea de a se conecta la servicii Wi-Fi in timp ce se afla in miscare sau de a accesa e-mail-urile oriunde s-ar afla. Modelul BlackBerry Curve 8320 combina caracteristicile pe care le-ai astepta de la un smartphone BlackBerry cu o suita de functii multimedia care speram sa devina populare in randul clientilor nostri” a declarat Ciprian Raglean, Business Division Manager la Orange Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri