“Laptopul este noul telefon mobil”, a declarat, foarte sigur pe el, CEO-ul companiei europene de retail Carphone Warehouse, Charles Dunstone, citat de Silicon.com.
Oficialul, cunoscut pentru deschiderea noilor piete pentru consumatori, este de parere ca industria de retail se confrunta cu noi provocari, chiar daca oportunitatile inca exista. Dunstone este de parere ca magazinele sale nu aduc profit decat dupa orele 16:50.

“Astfel, ca provocarea pentru noi este cum sa facem bani cand dormim. De aceea, sunt linistit stiind ca cinci milioane de consumatori platesc prin debit direct (pentru servicii mobile) pe luna”, a spus Dunstone.

Copiii si adolescentii sunt clientii cheie pentru lantul sau de retail, considera Dunstone, care este de parere ca acestia pot impune mai usor utilizarea telefonului mobil in familie.

“Copii isi doresc laptopuri pentru ca vor acces la retele de socializare online. Acestia iubesc telefoanele mobile pentru ca le ofera intimitatea in fata parintilor. Laptopurile le ofera aceleasi avantaje. De aceea, ne gandim la o modalitate de a subventiona laptopurile, care ar putea deveni o arie in crestere pentru noi”, a mai spus Dunstone.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri