Utilizatorii de telefoane BlackBerry au efectuat, in primele cinci luni de la lansare, mai mult de un milion de descarcari de pe site-ul social al Facebook, potrivit silicon.com.
Facebook permite utilizatorilor gadget-ului BlackBerry sa realizeze o varietate de sarcini, printre care trimiterea si vizualizarea de mesaje, realizarea posturilor si trimiterea lor catre alti utilizatori Facebook.

De asemenea, mesajul de la statusul unui utilizator poate fi updatat din mers, iar cererile de prietenie pot fi facute si acceptate si de pe telefon. Mai mult decat atat, utilizatorii pot realiza fotografii pe mobilele lor, pe care sa le incarce, instantaneu, pe reteaua Facebook.

Cu posibilitatea de a se conecta prin intermediul unei retele celulare (EDGE/GPRS/GSM), modelul BlackBerry include cele mai populare functii disponibile pe terminalele BlackBerry, precum push-email, telefon, browser web, mesaje text, mesaje multimedia, mesagerie instant (IM), organizator si multe altele. Prin dispozitivul Wi-Fi incorporat, BlackBerry ofera acces la o arie de acoperire mai larga prin retelele Wi-Fi, cu posibilitatea de a comuta, in mod imperceptibil, intre retelele Wi-Fi si GSM.

Jim Balsillie, creatorul telefonului mobil BlackBerry si CEO al RIM, a declarat la Mobile World Congress, ca o noua revolutie in domeniul retelelor sociale este pe drum.

Totodata, “cand am lansat Facebook pentru telefoanele mobile BlackBerry, ne-am gandit la faptul ca utilizatorii vor recunoaste valoarea pe care o are impreunarea retelei sociale cu mobilitatea, iar aceasta viziune a fost confirmata de mai mult de un milion de ori”, afirma Mark Guibert, vicepresedinte al departamentului de marketing, RIM.

Disponibilitatea optiunilor “sofisticate” pe care le ofera, in mod gratuit, aceste mobile, constau in oferirea unor dispozitive cum sunt retelele sociale, videoclipurile si mesajele ajutand dezvoltarea acestei zone digitale, precum si usurarea activitatii intreprinse de utilizator in spatiul telefoniei mobile, potrivit totalizatorului GetJar, care a inregistrat 200 de milioane de descarcari de pe site, in ultimii doi ani.

Se asteapta ca tehnologia GPS – care se infiltreaza tot mai acut in randul telefoniei mobile – sa se intensifice pe piata mobilelor, conchid cei de la silicon.com.

Modelul BlackBerry Curve 8320, prin design-ul sau elegant si combinatia de caracteristici, este solutia ideala atat pentru cei care doresc sa pastreze permanent legatura cu prietenii si familia, cat si pentru cei care petrec o zi incarcata la locul de munca.

Aparatul are o camera foto de doi megapixeli, un player pentru muzica si fisiere video, o mufa jack stereo de 3,5 mm pentru casti si un slot pentru carduri microSD pentru spatiu de stocare suplimentar.







Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri