Vodafone Europe BV a anuntat achizitionarea companiei daneze ZYB, producatoarea unui soft de administrare online pentru telefoanele mobile, care permite utilizatorilor sa-si salveze si sa-si aceseze agenda telefonica online.
Potrivit Vodafone Group, achizitionarea ZYB este un important pas inainte pentru implementarea strategiei Vodafone "Total Comunication", prin care se va obtine profit din broadband, publicitate mobila si dintr-un set noi de servicii internet, in care se integreaza si experienta obtinuta pana acum. ZYB se incadreaza perfect in aceasta strategie, marind raza serviciilor de comunicatii, pe care Vodafone le ofera clientilor sai.

"Vodafone intelege ca cel mai important lucru pentru un orice client cu un telefon mobil, este agenda telefonica de pe acel dispozitiv.Folosind un portal web ca o legatura intre PC si telefonul mobil, ZYB ofera o solutie interactiva clientilor, prin posibilitatea de a-si dezvolta o comunitate profesionala, unde pot interactiona cu alti utilizatori ai serviciului.Asta inseamna tehnologia Web 2.0 in actiune", a declarat Internet Services Director al Vodafone Group, Pieter Knook.

ZYB isi va pastra sediul in Danemarca, iar dupa finalizarea achizitiei va fi incorporata in divizia de Internet Services a Vodafone.
Vodafone Europe BV este un holding al companiei Vodafone Group, cu sediul in Danemarca.Vodafone Group este cel mai mare grup international de comunicatii mobile, cu divizii in 25 de tari de pe cinci continente si cu 252,3 de milioane de clienti, la care se adauga alte 40 de retele partenere.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri