Software Development & Consulting (SDC) , unul din cei mai importanti integratori de pe piata IT din Romania, a realizat in primul semestru al acestui an afaceri de 3.2 milioane de dolari, in crestere cu 108% fata de perioada similiara a anului trecut, iar compania estimeaza ca va atinge targetul de 10 milioane de dolari pentru 2008.
“Rezultatele din primul semestru vin ca o confirmare a cresterii de 100% din anul 2007 cand SDC a avut o cifra de afaceri de 5 milioane de dolari. Produsul nostru eDoc si diviziile de document management si ERP au castigat noi clienti importanti in domeniile telecomunicatiilor si guvernamental", a declarat Mihai Popescu, directorul general al SDC.

Popescu este convins de faptul ca isi vor atinge obiectivul de 10 milioane USD pentru anul 2008, pe baza investitiilor facute in infrastructura si resursele umane ale companiei, portofoliului de proiecte si evolutiei pietei in al doilea semestru 2008.

Compania si-a marit cotele de piata pentu anumite industrii, in special in zonele telecomunicatii sau financiar-bancare.

SDC si-a extins aria de operatiuni prin deschiderea a doua birouri in teritoriu la Alba Iulia respectiv Arad ceea ce reprezinta primii pasi in extinderea companiei la nivel national si regional.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri