HP lanseaza noi servicii de business intelligence, destinate imbunatatirii controlului si acuratetii datelor si care permit companiilor sa adopte cele mai bune decizii operationale.
Majoritatea companiilor au nevoie de date cat mai exacte pentru desfasurarea unui business cat mai eficient. In acest sens, este necesar sa mentina un flux continuu de date cat mai corecte in cadrul organizatiei, in scopul cresterii eficientei, reducerii costurilor operationale si evitarii unui management defectuos.

Noile tehnologii HP sprijina companiile sa isi creeze o viziune integrata asupra informatiilor din cadrul intregii organizatii. In acelasi timp, acestea imbunatatesc calitatea datelor si stabilesc modele de administrare a informatiei ca un bun comun.

Imbunatatirile rezultate cum sunt eficienta operationala si reducerea riscurilor permit companiilor sa vina in intampinarea nevoilor clientilor intr-o maniera cat mai eficace.

Serviciile de business intelligence puse la dispozitie de catre HP, ofera trei noi solutii: Master Data Management Services – permite clientilor procurarea, utilizarea si stocarea datelor complexe in mod consistent in intreaga organizatie, Information Quality Management Services – ofera posibilitatea imbunatatirii calitatii informatiei, pentru ca aceasta sa fie cat mai completa si exacta, Information Governance Services – pune la dispozitia companiilor cadrul necesar pentru ca informatia sa fie consistenta, accesibilla, controlabila si sigura.

"Importanta unei administrari corecte a informatiilor in sprijinirea si adaptarea unor afaceri dinamice, precum si nevoile de calcul tot mai complexe au sporit interesul pietei in crearea de tehnologii mai solide legate de calitatea si administrarea datelor", declara Sandra Rogers, director de programe IDC.

"Serviciile pe care le anunta HP au ca tinta solutionarea problemelor pe care le intampina organizatiile in lupta lor de eficientizare. Unul dintre acestea este organizarea practicilor master data, o zona care stau la baza sistemelor si capacitatea acestora de a interactiona", a adaugat aceasta.

HP preconizeaza o dublare a valorii proiectelor IDC legate de Master Data de la 3 miliarde dolari in 2006 la 6 miliadre dolari in 2011.

Conform unui studiu CIO, realizat de Gartner Executive Programs (EXP), mai mult de 1500 administratori de baze de date (CIOs) au afirmat ca "prioritatile tehnologice se indreapta spre maximizarea valorilor bunurilor deja existente".

HP a incheiat primul trimestru financiar din acest an (la 31 ianuarie 2009) cu venituri de 28,8 miliarde dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri