SMC Networks a anuntat lansarea adaptorului USB SMC-BT10 EZ Connect Wireless Bluetooth, membru al familiei de produse EZ Connect destinate conectarii dispozitivelor wireless de acasa.
Noul produs permite configurarea cu usurinta a unei retele personale (Personal Area Network), la care pot fi conectate maximum sapte dispozitive care folosesc tehnologia Bluetooth, precum telefoanele wireless sau sistemele PDA. Compatibil cu Bluetooth 1.2, adaptorul dispune de performante imbunatatite si conexiuni mai rapide, fiind total compatibil cu produsele lansate anterior. Acesta faciliteaza conectarea la computere a dispozitivelor Bluetooth, permitand partajarea si transferul datelor, tiparirea, sincronizarea etc. Instalarea se realizeaza automat, computerul fiind capabil imediat sa comunice wireless cu alte echipamente Bluetooth pentru partajarea de fisiere, transferul de date, tiparirea, sincronizarea informatiilor PDA, trimiterea si primirea email-urilor, navigarea pe Internet si chiar utilizarea unui telefon mobil pentru accesarea Internetului. Compatibil cu tehnologia Bluetooth Class 2, SMC-BT10 comunica la distante de maximum 9 metri. Deoarece suporta Bluetooth 1.2, conexiunile cu alte echipamente Bluetooth 1.2 vor avea mai putine interferente si vor beneficia de performante imbunatatite.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri