Noul modem creat de compania americana Novatel Wireless pentru Vodafone se numeste Vodafone Mobile Broadband Hotspot si permite utilizatorilor sa se conecteze la cinci aparate simultan, anunta compania.
Vodafone, cel mai important operator telecom la nivel global, a lansat un nou model de modem wifi, acesta fiind disponibil pentru inceput in Romania, Germania si Spania.

Vodafone Mobile Broadband Hotspot permite atat utilizatorilor individuali cat si celor corporate sa se conecteze la cinci aparate in acelasi timp pe o raza de 10 metri.

Dispozitivul are o baterie interna care functioneaza patru ore dupa fiecare reincarcare si dispune de viteze pana la 7.2 Mbps pentru descarcare si 5.7 Mbps pentru upload intre modem si reteaua Vodafone

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri