Azi, 18 octombrie, incepe, la World Trade Plaza Bucuresti, cea de a patra editie a International Broadband Communications Conference, eveniment de marca in industria IT&C regionala.
In acest an, conferinta este axata pe noile tehnologii, WiMax si conceptul NGN, reunite sub titlul New Generation Broadband Technologies, iar in cadrul expozitiei companiile participante, nume de referinta in industria IT&C, prezinta ultimele descoperiri in domeniu, dar si discuta despre ele, in cardul intalnirilor one-to-one, desfasurate cu usile inchise.


Prima zi a conferintei este dedicata unei priviri de ansamblu (dar nu superficiala) asupra pietei de telecomunicatii din Romania, iar cei mai importanti operatori de comunicatii din Romania (Romtelecom, Connex, Orange si Zapp) isi vor expune punctele de vedere prin intermediul presedintilor lor. In a doua zi, miercuri, se dezbat problemele pe care le au autoritatile de reglementare in comunicatii din mai multe state europene in cadrul unei mese rotunde cu tema: Incurajarea sau descurajarea dezvoltarii broadband?. Care sunt solutiile la problemele de reglementare in comunicatii, le aflati, asadar, in cea de a doua zi. In fine, in ultima zi a conferintei, discutam, punctual, despre tehnologii broadband, WiMax si NGN, cu Intel, Ericsson, Siemens, Alcatel, Astral, Cisco Systems, Huawei, Romtelecom, Italtel, Zapp si alti invitati de marca.

Deschiderea oficiala a Conferintei are loc marti, 18 octombrie a.c., la World Trade Plaza Bucuresti, la ora 09.00, in prezenta domnului Zsolt Nagy, Ministru al Comunicatiilor si Tehnlogia Informatiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri