Cel mai mare producator de telefoane mobile, Nokia, si producatorul german de software SAP au anuntat ca vor sa infiinteze o companie care sa furnizeze servicii tehnologice companiilor pentru a combate pirateria si falsificarea ce provoaca pierderi de miliarde de dolari, scrie Economic Times.

"Vedem o importanta oportunitate in serviciul de protectie a companiilor", a declarat Antti-Jussi Suominen, din partea Nokia. Noua companie, care se va numi Original1, va fi stabilita in Frankfurt si va fi condusa de Claudia Alsdorf, in prezent vice-presedintele SAP Research.

Noua tehnologie va permite companiilor sa urmareasca traseul marcilor de bunuri proprii pana la utilizatorul final.

Noua companie si-ar putea incepe operatiunile inainte de sfarsitul anului. Nokia si SAP vor detine cate 40% din companie, in timp ce grupul german Giesecke & Devrient va detine restul participatiei. Serviciile Original1 se vor baza pe tehnologia si pe solutiile SAP, in timp ce Nokia va distribui soft-ul de autentificare pe telefoanele mobile, iar Giesecke va oferi solutiile de securitate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri