RCS&RDS, principalul jucator pe piata locala de internet si cablu TV, a cumparat compania Air Bites, furnizor de servicii de telecomunicatii, potrivit unui anunt postat de Airbites pe site-ul propriu.
Abonatii Air Bites vor beneficia de toate cele cinci servicii oferite de RCS&RDS: televiziune prin cablu, telefonie fixa si mobila, internet si internet mobil.

"Air Bites va instiinteaza ca toate drepturile si obligatiile contractuale sunt transferate catre societatea RCS & RDS. Astfel, abonamentul lunar va putea fi achitat catre RCS & RDS la oricare dintre centrele Air Bites sau oricare dintre punctele de prezenta RCS & RDS. Totodata, va invitam ca pana la data de 28.02.2010 sa optati pentru unul dintre pachetele Digi sau pentru serviciile Digi separate”, se precizeaza pe site-ul Air Bites.

Compania este controlata de Swisscom Central& Eastern Europe care detine 99,9994% dintre actiuni si Air Bites Slovakia care are 0,0006 din actiunile operatorului, conform datelor de la Registrul Comertului.

Stirea a aparut initial pe blogul subiectiv.ro, detinut de jurnalistul Alex Mihaileanu.

In 2008, Air Bites a avut afaceri de 2,9 milioane de euro si pierderi de 8,4 milioane de euro potrivit Ministerului de Finante. Compania avea in 2008 aproximativ 80 de angajati.

RCS&RDS a inregistrat pierderi de 22,9 milioane euro in 2008, fata de un profit de 18,5 milioane euro in 2007, in timp ce cifra de afaceri a crescut cu 11,6% de la 346,5 milioane euro in urma cu doi ani, la 386,7 milioane euro in 2008.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri