Furnizorul de servicii informatice IIRUC Service, parte a grupului IT austriac Raiffeisen Informatik, a fost selectat pentru a furniza solutii integrate catre retelele nationale ale lanturilor de farmacii A&D Pharma si Relad, cuprinzand peste 450 de farmacii la nivel national.
Ca urmare a colaborarii cu cele doua grupuri farmaceutice, IIRUC Service va furniza servicii integrate pentru terminalele fiscale a 101 de farmacii operate de compania Hermes Pharma, parte a grupului de firme Relad, si servicii pentru terminalele fiscale si sistemele IT a 216 farmacii din retelele nationale ale lanturilor MediPlus si Sensiblu administrate de A&D Pharma.

Solutiile oferite includ servicii de outsourcing pentru administrarea echipamentelor fiscale, servicii IT in functie de cerinte, Service Desk si suport tehnic in vederea sustinerii si upgradarii parcului de echipamente si infrastructura, precum si servicii de mentenanta si distributie de terminale si consumabile.

Serviciile integrate oferite de IIRUC Service sunt completate de solutii financiare flexibile, precum procesul de achizitie in sistem de Buy Back.

Astfel, parcul de imprimante fiscale din reteaua nationala a grupului A&D Pharma va putea fi reinnoit prin acest sistem, compania IT furnizand si solutiile de instalare, fiscalizare, refiscalizare, consumabile personalizate, precum si dotarea cu echipamente fiscale pentru cea mai extinsa retea de farmacii din Romania.

Citeste aici despre ce tinte are furnizorul de solutii informatice IIRUC Service pentru 2010.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri