Verizon Communications, al doilea operator de telefonie mobila din Statele Unite, va disponibiliza peste 10.000 de angajati de la divizia sa de linie fixa dupa ce in trimestrul al patrulea a afista rezultate sub asteptari, scrie Bloomberg.

Compania intentioneaza sa mentina reducerile la acelasi nivel ca cel de anul trecut, cand a concediat 13.000 de angajati sau aproximativ 9% din forta de munca, a anuntat directorul financiar al companiei, John Killian. Compania avea aproximativ 117.000 de angajati la sfarsitul anului.

Vanzarile au crescut cu 9,9% la 27,1 miliarde dolari, sub estimarea analistilor de 27,3 miliarde dolari. Veniturile Verizon provenite din serviciul de telefonie fixa a scazut cu 3,9% blocand veniturile din divizia mobila ce au depasit estimarile analistilor.

Compania a inregistrat pierderi nete de 653 milioane dolari comparativ cu un profit de 1,24 miliarde dolari, cat era cu un an in urma. Compania are de achitat trei miliarde dolari ca urmare a cheltuielilor de disponibilizari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri