OSF Global Services, furnizor romano-canadian de servicii si solutii infiintat in 2003, achizitioneaza CMI Technologies LLC, un furnizor american de servicii de website coding.
Furnizorul va opera sub brandul CodeMyIMAGE.com, prin care OSF Global Services isi consolideaza prezenta in SUA, oferind noi servicii pentru IMM-urile locale.

OSF Global Services are sediul central in Quebec (Canada) cu filiale locale in S.U.A., Romania si Ucraina si ofera solutii si consultanta IT, servicii de integrare de aplicatii, solutii de tip service management si managementul relatiilor cu clientii pentru call center-e si dezvoltare de aplicatii software.

CodeMyIMAGE este un furnizaror de servicii de conversie de design digital in pagini web, sisteme de management al continutului (CMS) si site-uri de comert electronic. Fondata in 2008, CodeMyIMAGE are sediul in SUA si ofera servicii clientilor din America de Nord. OSF Global Services va continua sa opereze aceste servicii sub brandul CodeMYIMAGE.

”Am inceput colaborarea cu CodeMyIMAGE in urma cu un an, cu scopul de a ne intari pozitia pe piata IMM-urilor si de a creste baza noastra de clienti din SUA. Odata cu finalizarea acestei achizitii, putem folosi infrastructura si experienta OSF pentru a le oferi clientilor CodeMYIMAGE servicii complementare, precum website hosting si mentenanta continua. Aceste servicii le completeaza in mod logic pe cele oferite de CodeMyIMAGE, pentru a-i ajuta pe clientii nostri sa se concentreze pe ce fac ei cel mai bine, si anume design”, declara Gerard Szatvanyi, presedinte si director executib al OSF Global Services.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri