Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) va disponibiliza 25% din cei 149 de salariati, cati are in prezent, iar la Posta Romana, companie cu peste 36.000 angajati aflata in coordonarea MCSI, "se analizeaza", a declarat ministrul de resort Gabriel Sandu.
"Disponibilizarile se vor face dupa nivelul de competenta", a afirmat Gabriel Sandu.

De asemenea, Societatea Nationala de Radiocomunicatii (Radicom) va disponibiliza 800 din cei 1.800 de angajati, pana la sfarsitul anului, a mai spus Gabriel Sandu, citat de NewsIn.

Totodata, ministrul a declarat ca a propus acum sase luni fuziunea Institutului National de Studii si Cercetari pentru Comunicatii (INSCC Bucuresti) cu Institutul National de Cercetare Dezvoltare in Informatica (ICI Bucuresti), dar ca nu a primit inca un raspuns in acest sens.

"ICI are 200 de angajati, iar INSCC are vreo 30 de angajati. Propunerea mea era ca INSCC sa faca absorbtie cu ICI si sa disponibilizeze 25% din numarul cumulat al angajatilor celor doua institute", a precizat ministrul Gabriel Sandu.

INSCC Bucuresti desfasoara activitati de cercetare fundamentala si cercetare aplicativa, participa la proiecte de dezvoltare tehnologica, studii tehnice si economice. INSCC realizeaza, de asemenea, masurari si teste, evaluarea conformitatii si certificarea echipamentelor de comunicatii.

Institutul National de Cercetare Dezvoltare in Informatica (ICI Bucuresti) are o prezenta activa de peste 39 de ani in informatica romaneasca si reprezinta principalul institut de cercetare- dezvoltare din Romania in domeniul tehnologiilor informatiei si comunicatiilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri