Numarul serviciilor de abonare la telefonia mobila continua sa creasca la o rata de doua milioane de utilizatori pe zi si a depasit cota de cinci miliarde de utilizatori potrivit celui mai mare producator de echipamente de telefonie mobila Ericsson.
Anuntul facut de compania suedeza confirma rezultatele companiei de cercetare The Mobile World publicate in urma cu o saptamana.

Compania mai anunta ca in prezent sunt peste 500 milioane de abonamente active 3G. Zona in care cresterea a fost cea mai mare este reprezentata de pietele emergente precum China si India.

In urma cu 10 ani doar 720 de milioane de oameni detineau un serviciu de telefonie mobila insa in prezent numai in China aceasta cifra a fost depasita.

Ericsson a anuntat ca piata e departe de a atinge o stagnare si se asteapta ca numarul abonamentelor de telefonie mobila sa creasca cu 3,4 miliarde pana in 2015, iar numarul total al terminalelor mobile conectate in intreaga lume sa ajunga la 50 miliarde pana in 2020.

In pietele in care exista deja o penetrare substantiala a conexiunilor de telefonie mobila, numarul terminalelor conectate per persoana ar putea creste datorita unor instrumente precum iPad si cititoare electronice care vin exhipate cu un serviciu de telefonie mobila.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri