Cel mai mare producator de software din lume, Microsoft, este dat in judecata pentru mai multe defectiuni prezente la noua consola Xbox 360 de catre o persoana din Chicago care sustine ca a descoperit mai multe parti slabe ale produsului.

Astfel, Robert Byers si-a argumentat reclamatia prin faptul ca circuitul electric al consolei se supraincalzeste si face ca Xbox sa se blocheze in plina desfasurare a unui joc.

Oficialii Microsoft au refuzat sa faca orice fel de declaratii pana la finele acestui litigiu. Totusi, in luna noiembrie, acestia au recunoscut ca au primit mai multe reclamatii de la clienti de Xbox, dar au sustinut ca acestea sunt cazuri izolate.

Analistii pietei de IT din Statele Unite estimeaza ca pana in acest moment in Statele Unite s-au vandut aproximativ 400.000 de unitati. Astfel, noua generatie de console Microsoft detine suprematia vanzarilor, depasind produsele rivale PlayStation 3 si Nintendo Revolution ale lui Sony.

Anul acesta, piata mondiala de console pentru jocuri video a adunat incasari totale ce depasesc 25 de miliarde de dolari (circa 21,2 miliarde de euro).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri