Operatorul avea la finele lui septembrie un numar total de 9.839.000 de clienti, cu 3,2% mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Veniturile din servicii ale operatorului in perioada amintita au fost de 411 milioane de euro, in scadere cu13% fata de perioada similara a anului trecut.

Clientii serviciilor preplatite au reprezentat 63% din baza totala de clienti a Vodafone Romania, iar cei ai serviciilor pe baza de abonament, 37%.

Profitul EBITDA (inainte de dobanzi, impozitare, depreciere si amortizare) inregistrat de operator a coborat cu 20,5%, la 177,1 milioane euro.

Venitul mediu pe utilizator (ARPU) din servicii mobile a fost de 84,1 euro.

Citeste si:

Acestea sunt ultimele rezultate financiare raportate de Vodafone Romania cu Liliana Solomon la conducerea companiei.

Liliana Solomon (46 de ani), directorul general al Vodafone Romania, va fi inlocuita de la 1 decembrie de Inaki Berroeta, cel care a condus operatiunile companiei de telecom din Malta din iulie 2007. Romanca a fost numita director operational al companiei pe Europa, ea urmand sa conduca un business anual de peste 33 de miliarde de euro.

Cea mai puternica romanca manager la nivel international. Ce mostenire lasa Liliana Solomon in Romania

Cea mai puternica romanca manager la nivel international. Ce...

Din noiembrie 2005 de cand a venit la conducerea Vodafone Romania, la cateva luni dupa preluarea Mobifon-Connex de catre grupul Vodafone, cel mai mare operator mondial de telecom, Liliana Solomon a crescut numarul de clienti ai companiei de la 5,52 milioane (septembrie 2005) la peste 9,8 milioane, in septembrie 2010.