Reteaua de socializare Facebook a depasit 2 milioane de utilizatori in Romania, site-ul crescand de peste patru ori anul acesta in privinta numarului de conturi, avand in vedere ca in ianuarie inregistra 500.000 de utilizatori, arata datele Facebakers.com.
In prezent site-ul are 2.045.700 de conturi in Romania, adica 26,27 dintre internautii romani utilizeaza reteaua de socializare si 9,32% din populatia tarii.

Aproximativ 52% dintre utilizatorii romani de Facebook sunt femei.

In ceea ce priveste varsta, circa 7% dintre cei care au cont pe acest site sunt intre 13 si 17 ani, 37% au intre 18 si 24 de ani, 40% sunt intre 25 si 34 de ani, 14% sunt intre 35 si 54 de ani si circa 2% au mai mult de 54 de ani.

La nivel mondial reteaua are 574,4 de milioane de utilizatori.

Cel mai vizitat site de catre cei aproximativ 7,7 milioane de utilizatori romani de internet este Hi5, acesta inregistrand in jur de 4,25 de milioane de clienti unici in luna octombrie, arata datele Studiului de Audienta si Trafic Internet (SATI).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri