Procuratura din Manhattan va cere marti retragerea tuturor acuzatiilor formulate impotriva lui Dominique Strauss-Kahn, au declarat surse judiciare, citate de New York Post, in editia online de duminica.
Acuzarea urmeaza sa depuna o motiune in care va recunoaste ca acuzatiile nu pot fi dovedite dincolo de orice indoiala, din cauza problemelor de credibilitate ale reclamantei, scrie Mediafax.

Surse din cadrul procuraturii au afirmat ca este posibil ca motiunea sa includa si detalii care nu au fost inca dezvaluite in legatura cu camerista care l-a acuzat pe Dominique Strauss-Kahn de agresiune sexuala.

Potrivit New York Post, magistratii aproba in general acest tip de motiune pe loc, ceea ce inseamna ca fostul director FMI ar putea pleca spre Franta in scurt timp.

Biroul procurorului din Manhattan a convocat-o pe Nafissatou Diallo pentru luni la pranz, cu o zi inaintea urmatoarei audieri a lui Dominique Strauss-Kahn. Avocatul ei, Kenneth Thompson, a declarat sambata ca este convins ca nu poate explica aceasta convocare decat prin faptul ca procuratura va renunta complet la acuzatii sau va retrage o parte dintre acestea.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri