Compania de curierat UPS, prezenta si in Romania, a anuntat pentru trimestrul trei venituri totale de 13,2 miliarde de dolari, in crestere cu 8% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Rezultatele companiei au fost sustinute de divizia de distributie si transport marfuri si de segmentul pietei interne a SUA, care au contribuit, de asemenea, si la obtinerea unui profit de 1,06 miliarde dolari, in crestere cu 14% fata de valoarea de 930 milioane de dolari, inregistrata anul trecut.

In plus, UPS a livrat 965 milioane de colete, ceea ce reprezinta o crestere de 0,7% fata de trimestrul trei din 2010.

„UPS a obtinut din nou o crestere puternica a castigurilor trimestriale in contextul unei decelerari a exporturilor din Asia si intr-un mediu economic global dificil. Modelul nostru global s-a dovedit solid pe parcursul trimestrului si avem in continuare incredere in propria capacitate de a obtine rezultate bune atat in conditii economice favorabile, cat si dificile”, a declarat Scott Davis, presedinte si CEO al UPS, intr-un comunicat.

UPS a anuntat, de asemenea, ca isi mentine perspectiva de crestere a profitului in 2011, de 4,15 miliarde de dolari - 4,40 miliarde de dolari.

La inceputul lunii octombrie, UPS a anuntat introducerea a doua noi servicii de returnari pentru clientii din 30 de tari din Europa, inclusiv din Romania, oferind companiilor si destinatarilor coletelor posibilitatea de a controla mai usor modul de returnare si schimbare a articolelor expediate.

In plus, luna trecuta, compania a anuntat o extindere semnificativa a centrului sau aerian european din Koln, Germania. Investitia in valoare de 200 milioane de dolari va folosi tehnologia de ultima generatie a UPS pentru a imbunatati eficienta si a sustine cresterea constanta din regiunea europeana.

UPS este unul dintre liderii la nivel global in domeniul logisticii, oferind o gama larga de solutii, printre care se numara transportul de colete si marfuri, facilitarea schimburilor comerciale internationale. Cu sediul central in Atlanta, SUA, UPS deserveste peste 220 de tari si teritorii din intreaga lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri