Contractele la termen pentru titeiul din Golf a ajuns la 74,87 de dolari, miercuri, pe pietele asiatice, in crestere cu 0,26 dolari fata de marti, ca urmare a disputei dosarului nuclear iranian, Rompres.Contractele la termen pentru titeiul "light, sweet crude" cu livrare in luna iunie a ajuns la 74,87 de dolari, miercuri, pe pietele asiatice, in crestere cu 0,26 dolari fata de marti, ca urmare a disputei dosarului nuclear iranian, dupa ce marti crescuse cu 0,91 dolari fata de luni.

Departamentul energetic al Statelor Unite va informa miercuri asupra rezervelor de benzina, cei mai multi analisti estimand o reducere a acestor stocuri pentru a noua saptamana consecutiv, acesta fiind un alt factor important al cresterii preturilor produselor petroliere, pe langa problemele cu atentatele din Delta Nigerului.

Oficialii iranieni au reiterat, marti, decizia de a continua procesul de imbogatire a uraniului. Iranul nu intentioneaza sa foloseasca arma petroliera ca parghie in negocierile cu privire la programul sau nuclear, considerand ca aprovizionarea cu energie este vitala pentru intreaga lume, a afirmat la Geneva seful diplomatiei iraniene, Manouchehr Mottaki.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri