General Electric angajeaza cateva mii de ingineri intr-un centru de langa San Francisco, pentru construirea unui "Internet industrial" menit sa conecteze la retea de la motoare de avioane si pana la echipamente medicale, in scopul sustinerii clientilor sa imbunatateasca functionarea acestora.
"Am infiintat un centru software in East Bay si angajam mii de ingineri care sa aduca in industrie toate marile inovatii din Silicon Valley", a declarat Beth Comstock, director de marketing la General Electric (GE), la summitul Bloomberg Bext Big Thing din Half Moon Bay, California, relateaza Mediafax.

Comstock a aratat ca GE dezvolta un "Internet industrial", construind retele care colecteaza date de la diverse echipamente si care ofera servicii de sustinere a clientilor in analizarea rezultatelor obtinute.

GE a anuntat anul trecut ca investeste 1 miliard de dolari intr-un centru din San Ramon si ca angajeaza ingineri de la Oracle, SAP, Symantec, precum si de la Stanford University si University of California.

Directorul general al GE, Jeff Immelt, a subliniat potentialul de reducere a costurilor, generat de utilizarea datelor obtinute de la diversele echipamente. Astfel, o imbunatatire de numai 1% in functionarea aeronavelor comerciale poate reduce costurile cu carburantii cu 2 miliarde de dolari pe an, pentru clientii GE din industria aeronautica.

Comstock a arataat ca GE adauga senzori motoarelor de avioane, iar urmatorul pas este sa ajute clientii sa analizeze datele obtinute.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri