Presedintele Bancii Mondiale, Paul Wolfowitz, a "implorat" aseara Consiliul de administratie al bancii sa-l pastreze in functie si a promis ca va efectua schimbari in metodele sale de conducere, potrivit unui text al audierii transmis de avocat, informeaza NewsIn.

"Va implor sa fiti corecti in luarea deciziei, pentru ca ea nu numai ca imi va afecta viata, dar si modul in care institutia este vazuta in Statele Unite si in lume", a declarat Wolfowitz in fata Consiliului, reunit pentru discutii despre acuzatiile de nepotism ce i se aduc presedintelui bancii.

"Ma tem ca modul in care ancheta are lor ar putea face rau pe termen lung institutiei, mult mai mare decat pretinsele acuzatii de lipsa de etica, ce, de fapt, au fost clarificate in urma cu mai mult de un an", a spus Wolfowitz.

Wolfowitz, presedinte al BM din iunie 2005, a recunoscut ca s-a bazat prea mult pe consilierii sai si a promis schimbari in metodele de conducere. De asemenea a spus ca respectivele cresteri salariale acordate la cererea sa parteneri sale Shaha Riza, angajata a BM, au facut parte dintr-un acord "rezonabil".
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri