Pretul petrolului a trecut de bariera de 61 de dolari/baril astazi, la anuntul vestii decesului regelui saudit, reprezentantul celui mai mare exportator mondial de aur negru.

Titeiul american s-a stabilizat la 61,07 de dolari/baril, dupa ce atinsese un maximum de 61,23 de dolari/baril.

Pretul petrolului este cu 40% mai mare decat la inceputul anului si cu doar un dolar sub recordul inregistrat pe 7 iulie, de 62,10 dolari/baril.

Regele Fahd a decedat astazi in spital, fiind inlocuit pe tronul Arabiei Saudite de Printul Mostenitor Abdullah, fratele sau vitreg, care este conducatorul regatului de facto inca din 1995, cand Fahd a sufeirt un atac cerebral.

Comunitatea internationala se asteapta ca Abdullah sa mentina neschimbata politica extractiei si exportului de petrol.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri