Produsul intern brut (PIB) al Marii Britanii a crescut in ultimul trimestru al anului trecut cu 0,3% fata de trimestrul precedent, peste asteptarile economistilor, marcand iesirea clara din recesiune, potrivit datelor revizuite publicate de biroul britanic de statistica, scrie AFP.
In prima estimare de la finalul lui ianuarie, statistica britanica anuntase o crestere cu numai 0,1% a economiei. Economistii britanici se asteptau la un avans al economiei de 0,2%, anunta NewsIn.

Imbunatatirea datelor a avut la baza evolutiile mai bune decat fusese anticipat in servicii si industrie, a precizat statistica britanica.

In schimb, economia Marii Britanii s-a contractat cu 3,3% in termeni anuali, peste datele initiale, care prevedeau o scadere economica de 3,2%, in timp ce economistii se asteptau la o contractie economica de numai 3,1%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri