ORESA, companie de investitii cu origini suedeze care are investitii importante in Romania, si-a intarit Consiliul Consultativ cu un veteran de la Goldman Sachs. Martin Wiwen-Nilsson a lucrat timp de 21 de ani in cea mai mare banca de investitii americana, in 2008 devenind si partener al renumitei banci.

Ulterior, Martin Wiwen-Nilsson a fondat anul trecut Brunswick Real Estate, o companie de consultanta in real estate axata pe tarile nordice.

De-a lungul carierei la Goldman Sachs, Martin a avut mai multe functii, printre care Head of Growth Markets for EMEA in cadrul diviziei de investment banking, Head of Global Sovereign Wealth Fund sau Head of EMEA and Asia Pacific Commodity Sales and Structuring.

ORESA este activa in Romania din 1997 si a investit pana in prezent mai mult de 100 de milioane de euro pe aceasta piata, in companii precum LaFantana, Medicover, Credisson, Brewery Holdings sau Flanco. Portofoliul actual al ORESA cuprinde cinci companii: Fabryo-Atlas Paints, Somaco, RTC, Romanian Business Consult si Kiwi Finance.

Sursa foto: Steve Heap_Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri