Dragos Panait, proprietarul steakhouse-urilor Red Angus si The Beef Club, spune ca in martie va deschide un restaurant in Constanta, dupa trei ani in care a tatonat piata din orasul de la malul marii. Investitia se ridica la 500.000-600.000 euro.

"Ne dorim ca in martie sa deschidem un restaurant in Constanta, dar nu avem un termen fix alocat. Nu dorim sa grabim lucrurile acolo pentru ca este o cladire de la 1903. Constanta este o piata noua, in care noi nu am avut pana acum alte locatii, insa de trei ani de zile tot studiem piata de acolo", a spus antreprenorul la emisiunea WALL STREET 360.

Panait a mentionat ca a ales Constanta pentru ca are o cladire in acest oras, unde investitia se va ridica la 500.000-600.000 euro. Astfel, deschiderea restaurantului de la malul marii ar urma sa aiba loc la un an dupa ce Dragos Panait a inaugurat localul The Beef Club din Bucuresti.

Dragos Panait este printre primii antreprenori care au introdus conceptul de steakhouse in Romania, cand a deschis in 2010 restaurantul Red Angus in Centrul Vechi din Bucuresti. Anul trecut, antreprenorul a inagurat un nou restaurant, The Beef Club, langa Televiziunea Romana. Restaurantele sale, Red Angus si The Beef Club sunt coordonate prin firma Operative Steakhouse Group, care in 2014 a inregistrat o cifra de afaceri de 2,87 mil. lei si o pierdere de 1,9 mil. lei, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finante. Pentru 2015, Dragos Panait estimeaza o crestere a afacerilor de 24%-25%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri